Fursecuri cu coajă și esență de portocale
Ingrediente:
– 80 gr făină de migdale
– 55 gr ou
– 45 gr green sugar (pudră)
– 40 gr ulei de cocos (fără miros)
– 5 gr coajă de portocale (bio sau netratate)
– câteva picături de esență de portocale (bio)
Se bate oul cu green sugar, se adaugă uleiul de cocos, coaja de portocale, esența și se încorporează făina.
Opțional, din coaja de portocală putem presăra și pe fursecuri.
Pe o hârtie de copt se pun grămăjoare de aluat (cam cât intră într-o linguriță).
Se dau la cuptor la ~ 160 grade C.
Când se rumenesc un pic pe margine, sunt gata.
Raportul ketogenic este de ~ 3,3 : 1 iar valorile nutriţionale sunt:
- 54,43 gr grăsimi
- 11,47 gr proteine
- 5,02 gr carbohidrați net
- 1,28 gr fibre
- 555 calorii
- 220 grame
Poftă bună!
Nu uita că pentru orice rețetă este necesar avizul nutriționistului pentru a te asigura că poate fi inclusă şi în planul tău ketogenic personalizat.